Cloudy, vit lättvinsglögg med smak av marsipan

Årets stora nyhet. Cloudy, vit lättvinsglögg med smak av marsipan
Till julens smaker hör apelsiner garnerade med nejlikor, ris à la Malta, glögg och chokladdoppade marsipangrisar så det kändes som ett självklart tillskott med en vit glögg med smak av marsipan.

-Marsipanglöggen är cloudy, precis som marsipan. Det var naturligt att det blev så när vi i utvecklingsteamet experimenterade, berättar Nina Hagman, Marknadschef.
-Listningarna visar att handlarna tror på årets nyhet, men det ska givetvis bli kul att se hur konsumenterna tar emot den, fortsätter Nina. 
-Jag dricker helst vit glögg kall med en isbit i, men den är också väldigt god varm, om man föredrar att dricka glögg på traditionellt vis. Dufvenkrooks lättvinsglögg Marsipan säljs på alla dagligvaruhandelns kedjor.

Dufvenkrooks familj växer ytterligare. Halvtorr julmust – den perfekta måltidsdrycken
2016 lanserades Dufvenkrooks halvtorra julmust på Systembolaget och i år blir den tillgänglig på både Coop, Axfood samt på utvalda ICA-butiker.
-Julmusten är halvtorr, dvs mindre söt, har mer smak och passar bättre som måltidsdryck än de sötare varianterna som de flesta är vana att dricka, säger Lise-Lotte Holmberg, försäljningschef. 

 

Dufvenkrooks får en lyxigare look
2024 fyller Dufvenkrooks 25 år och redan i höst kommer det börja märkas i hyllorna. Tidigt i våras började designarbetet med varumärkets identitet där målsättningen var att bättre matcha design med det fina innehållet. 
-Dufvenkrook står för hög kvalité, smak och innovation. Jag är superstolt över resultatet som absolut andas mer premium, mer Dufvenkrooks helt enkelt, berättar Nina Hagman.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord:

Just aaammmazing. Detta var nytänkande, innovativt och väldigt gott. Briljant att välja marsipan genomsyra smaken av denna glögg. Första tanken som slog oss var att denna glögg måste upplevas som söt. Men, det gör inte inte Den är perfekt balanserad i sin smakpalett. Vi skulle vilja beskriva drycken som lite krämig nästan. Drycken passar både varm som kall. Vi tycker dock att den smakar bäst varm! ….ppppsttt. Glöggen njuts otroligt bra till all härlig marsipangodis på godisbordet……

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.