Julens bubbliga

Äntligen något nytt, nåt kul och poppigt
För erkänn, lite trött blir man ju på röd glögg, lussekatter och jingel bells? Nu släpper vi ett gäng härligt kolsyrade juldrycker från Spirit of Sweden. Vad sägs om polkagrisar, smällkarameller och skumtomtar – fast som läskande dryck?

 

Systembolaget gillar polka
En av smakerna, nämligen polkan, hamnar dessutom på Systembolagets hyllor. Blanddrycken med polka, som här kommer i två varianter. En med och en utan alkohol. Håll utkik från 1 november. 


Kolsyrad blanddryck – Polkagris 4.5% Ekologisk. 330 ml. Art. nr: 10601
Kolsyrad blanddryck – Polkagris alkoholfri 330 ml. Art. nr: 11952

Företaget bakom Spirit of Sweden
Detta nya, spännande varumärke föddes en regnig dag tidigt i våras, på Herrljunga Cider AB.

-Vi ville hitta en plats för alla våra galna idéer och trendiga uppstickare, utan att behöva tänka på vad som platsar eller inte för ett specifikt varumärke, berättar Nina Hagman, Marknadschef.
Företaget Herrljunga Cider står för allt från idé och tillverkning vidare till försäljning och marknadsföring för varumärket Spirit of Sweden.

Julläsk. Vad mer kan vi vänta?

-Det kan vi dessvärre inte avslöja, men det jag kan lova är att det kommer mera och förmodligen lika ögonbrynshöjande som dessa drycker, berättar Nina hemlighetsfullt.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkterna med följande ord: 

En trio som är mycket smakfulla, och som ger riktig julkänsla vid förtäring. Vi får en favorit. Smällkaramell! Anledningen är att den har en fin syrlighet och samtidigt en tydlig smak av tutti frutti. Vi upplever drycken läskande och inte alls för söt. Skumtome och polkan är inte dumma dem heller, men smällkaramell är en klass för sig. Vi känner doften av succé på ingång här.

Herrljunga Cider AB är ett familjeföretag i fjärde generationen och en av Nordens ledande tillverkare av dryck. Företagets flaggskepp är cidern som är marknadsledande i Sverige. Herrljunga Cider har även varumärkena Herrljunga Musteri, Herrljunga Rå, Dufvenkrooks, Cocky Crane, Herrljunga 1911 samt Spirit of Sweden. Produktsortimentet hos de olika varumärkena sträcker sig från kallpressad juice till must, hälsoshot, saft, glögg och läsk. Produkterna från de olika varumärkena finns på de ledande livsmedelskedjorna i de nordiska länderna samt på systembolaget.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.