Annons
Annons

Become a legend

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Become a legend with NOCCO! NOCCOs dryckesserie Focus, med utgångspunkt i e-sport, har gjort stor succé med sina tre smaker Cola, Melon Crush och Raspberry Blast. Nu lanseras även en fjärde utgåva – Legend Soda. Precis som övriga drycker i Focus-sortimentet innehåller Legend Soda 180 mg koffein och sex olika vitaminer, samt är kolsyrad och sockerfri.

Genom lanseringen av Legend Soda utökar NOCCO sin närvaro i gamingvärlden. NOCCO sponsrar sedan tidigare flertalet gamers inom e-sport, såsom Emil ”HeatoN” Christensen, Samuel ”SampeV2” Stronegger, Robin ”Mos” Andersson och Alex D’rosso. 28 augusti invigdes dessutom NOCCO Gaming Room på NOCCO HQ, där  sändes livestreams och anordnades tävlingar. Den första matchen gick mellan NOCCOs ovan nämnda ambassadörer och  sändes live på twitch @noccogames 

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Mycket god dryck. Här finns en klar och mycket tydlig ton av grönt-te. Vi tycker även att drycken har nyanser av citrustoner som passar fint. Detta är en perfekt dryck att ladda med innan träning eller som en “kick” mellan möten. 

Vi tycker att drycken verkligen är en wow-känsla! Det som vi verkligen vill framhålla som vi tycker är en överraskningseffekt är “grönt-te-smaken” och att man upplever den som fräsch och frisk, 

Det som vi var mest spända på när vi skulle prova denna dryck var just, VAD skulle den smaka. Vi är så nöjda med vår upplevelse. Vi tror heller inte du kommer bli besviken på denna Legend Soda!

Och du, Visst är burken enormt snygg och modern i sin design!

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9x av 10X

* Vid detta test medverkade inte barn. Alla medverkande var över 18 år

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. No Carbs Company lanserade sin första produkt i december 2014 och finns idag på cirka 30 marknader.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.