Boosta ditt glow med ELEMIS Pro-Collagen Glow Boost Exfoliator

För grov, tilltäppt eller flagnande hud kan en effektiv exfoliering vara nyckeln till en lystergivande, klar hud. Pro-Collagen Glow Boost Exfoliator erbjuder inte bara en härlig hemmaspaupplevelse, utan hjälper också till att ta bort döda hudceller, vilket förbättrar cellförnyelsen och ger en jämnare, förnyad hud.

NYA Pro-Collagen Glow Boost Exfoliator från ELEMIS, en lysterhöjande hudutjämnande mekanisk exfoliering som innehåller samma blandning av oljor, vaxer och aromatiska dofter som bästsäljande Pro-Collagen Cleansing Balm.

Med hjälp av skonsamma exfolierande cellulosapärlor från granar och en hudmjukgörande trio av Starflower-, Elderberry- och Optimega-oljor, förbättrar denna exfoliant din rengöringsrutin genom att försiktigt avlägsna döda hudceller. Tillför huden näring och förbereder för nästkommande produkter så att de absorberas djupare i huden och skapar en jämnare bas för makeup.

Nyckelingredienser
Hudmjukgörande trio av oljor
En delikat blandning av Starflower-,Elderberry- och Optimega-oljor, rika på essentiella fettsyror, som mjuka upp, jämna ut och tillför näring till huden.

Milda exfolierande cellulosapärlor

De exfolierande pärlorna av cellulosa från granar, ett ickeplastiskt alternativ till mikropärlor, arbetar för att försiktigt ta bort död hud. På grund av den sfäriska formen på de exfolierande pärlorna kan de vara mer skonsamma och mindre irriterande än oregelbundet formade partiklar.

Fukthöjande Padina Pavonica
Denna bruna solfjädersformade alg från Medelhavskusten är rik på polysackarider som dämpar uttorkad hud och hjälper huden att bibehålla fukt.

Vax från Ros & Mimosa
Dessa mjukgörande blomvaxer utvinns från eteriska oljorna från Ros och Mimosa. Bidrar till den härliga konsistensen av denna hudpolerande balm.

Konsumenttester
100% Höll med om att deras hudstruktur verkade förbättrad.*
100%
Höll med att deras makeup applicerades mer effektivt efter exfoliering med denna produkt. *
98%
Höll med att denna produkt gjorde att deras hud såg klarare ut.*
98%
Höll med att denna produkt var en perfekt boost i deras vanliga hudvårdsrutin.*
90%
Höll med att denna produkt ökade hudens lyster.*
*Oberoende konsumenttester april 2022. Resultat baserat på 54 personer över 4 veckor & oberoende konsumenttester september 2022. Resultat baserat på 50 personer över 2 veckor.

Lanseras den 01 juni 2023.
Rek ut pris 399 kr, 100 ml

ELEMIS engagemang för naturen
Som en del av ELEMIS B-Corp resa lovar de att fokusera på att skydda och återställa den biologiska mångfalden, göra en mer positiv inverkan på klimat samt stärka människor och samhälle för en bättre framtid. Starflower Oil som används i denna produkt är helt spårbar till en 5:e generationens gård i Storbritannien och pressas mindre än 1,5 mil från där den skördas. ELEMIS har arbetat med brittiska bönder för att stödja deras roll i att upprätthålla en frisk bipopulation och samtidigt stödja deras inkomst som en del av Bee Friendly Project.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.