Waynes öppnar kafé med centralt cityläge i PK-huset

Den 14 december öppnar Wayne ett nytt kafé inne i PK-husets shoppingarkad. Mitt i ett av landets kontorstätaste områden, med NK och Kungsträdgården som närmsta grannar och en stor genomströmning av både shoppande stockholmare och gästande turister. Kaféet ligger på det lilla torg där gångarna från Hamngatan och Norrlandsgatan möts.

Detta är ett fantastiskt centralt läge i hjärtat av Stockholms city, på en plats med ett stort flöde av potentiella gäster. Vi tror att läget är perfekt för en snabb fika eller för att ta med sig en frukostmacka eller lunch till nästa möte. Vår ambition är också att göra det till en självklar mötesplats för den som ska träffa någon i city. Det är ju otroligt mycket trevligare att vänta på någon inomhus med en kopp varmt kaffe i handen än ståendes ute i snögloppet, säger Fredrik Holmstedt, vd för Waynes Coffee.

Detta är den senaste i en serie av öppningar av nya kaféer. Under hösten har Waynes öppnat nya kaféer på Väla centrum i Helsingborg, i Mörby Centrum norr om Stockholm och den 9 december öppnar ett nytt kafé i centrala Köpenhamn.

.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.