Stjärnkrögare presenterar Enjoy Bazaar på Engelbrektsplan  

Den Michelinbelönade krögarduon Daniel Höglander och Niclas Jönsson har öppnat sitt nya restaurangkoncept Enjoy Bazaar i Humlegårdens fastighet T-House på Engelbrektsplan i Stockholm. Den innovativa satsningen inkluderar en spännande hållbar miljö i modern design och ett ghost kitchen som erbjuder en stor variation av rätter med asiatisk touch att äta på plats, som takeaway eller hemkörning. 

Med Enjoy Bazaar, centralt belägen intill lummiga Humlegården, endast ett stenkast från myllrande Stureplan, har krögarna Daniel Höglander och Niclas Jönsson skapat en spännande och aktuell miljö där innovativa asiatiska rätter står i fokus på den breda menyn. Utöver den fasta menyn som gästerna kan äta i restaurangen eller ta med sig erbjuds en rad leveransmåltider – alla tillverkade från restaurangens ghost kitchen. Det vill säga att man beställer olika rätter från en meny och allt tillagas i ett kök, ej nödvändigtvis i restaurangens kök, och allt levereras samtidigt. 

 Restaurangbesökare kan välja fritt från menyn mellan en rad spännande och välsmakande alternativ. Från vårt ghost kitchen presenterar vi dynamiska och spännande smaker som tar avstamp i det asiatiska köket. Det som utmärker Enjoy Bazaar är att det finns något för alla på menyn och vi levererar alla olika rätter från ett och samma kök, vårt ghost kitchen, oavsett var i Stockholm du befinner dig. Vår förhoppning är att vi ska bidra till en ny matupplevelse och bli en ny mötesplats i city, säger Daniel Höglander. 

Enjoy Bazaars koncept gör det enkelt för alla, för hela familjen, att ta med sig eller beställa hem god och vällagd mat som levereras inom 20 minuter.  

Restaurangen (260 kvm) ligger i Humlegårdens fastighet T-House, har två våningar och till våren öppnas en generös uteservering i parken. I utformningen har designbyrån Interesting Times Gang tagit tillvara på lokalens karaktär och samtidigt adderat en modernitet och hög designfaktor genom specialritad inredningen som känns varm, ombonad och mycket modern med en asiatisk twist. Bland annat har designbyrån gjort 3D-printade stolar av återvunna fisknät och träfibrer, Kelp Chair, designade speciellt för Enjoy Bazaar. Interiören har skapats tillsammans med Stora Enso, som också utvecklar återvinningsbara produkter.   

– Vi är mycket måna om att våra koncept ska genomsyras av ett fokus på hållbarhet och Enjoy Bazaar är inget undantag. Ambitionen är att skapa Sveriges första helt återvinningsbara restaurang, omsorgsfullt placerad i en spännande miljö med vacker arkitektur och modern design, säger Niclas Jönsson. 

Vi är mycket glada över stjärnkrögarnas etablering i T-House. Det är en fantastisk byggnad med ett av Stockholms bästa lägen vid Engelbrektsplan, dit många företag, besökare och närboende i området söker sig. Den nya restaurangen är ett fint tillskott där alla delar av upplevelsen håller högsta nivå – från välkomnade service och vällagade rätter till unik design och en härlig atmosfär, säger Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef Humlegården Fastigheter. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.