Två nya restauranger gör intåg hos…

Kista Galleria får nytillskott till sitt belönade restaurang- och caféutbud då KFC och Ding Thai slår upp sina portar i Kista Galleria i höst. 
 
– Vår foodcourt M.E.E.T är mycket populär bland våra besökare som uppskattar att vi erbjuder ett 20-tal olika typer av restauranger och matupplevelser.

Därför är vi extra glada att utöka utbudet ytterligare med två nya restauranger, KFC och Ding Thai, då deras erbjudande ger ett spännande tillskott till M.E.E.T, säger Jesper Holmström, Fastighetschef för Kista Galleria.
 
KFC är en amerikansk restaurangkedja med inriktning på kyckling.

KFC är en av världens största restaurangkedjor med över 30 000 restauranger. KFC ingår i koncernen Yum! Brands, som också äger varumärken som Pizza Hut och Taco Bell.

Alla KFC restauranger i Sverige ägs och drivs av Nordic Service Partners Holding AB (NSP).
 
-Vi vet att KFC är efterlängtat i Kista. De som tidigare har tagit sig härifrån till våra andra restauranger i Stockholm får nu en betydligt kortare sträcka till vår goda kyckling säger Jesper Hollstrand, Marknadschef för KFC Sverige.

Utöver Kista Galleria kommer KFC även expandera till Liljeholmstorgets Galleria i Citycons bestånd. 
Som namnet skvallrar om serverar Ding Thai thailändsk välkryddad mat som balanserar kryddstarkt, sött, surt, salt och beskt till perfektion.
Ett rikt utbud av restauranger och caféer och har varit en prioritet för Citycons alla centrum under en längre tid.

Detta gäller inte minst för Kista Galleria som har över 20 caféer och restauranger, de flesta samlade i och runt foodcourten M.E.E.T.  
Kista Galleria ligger i Järvaområdet i Stockholm och är ett av Sveriges största och mest välbesökta centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, service och upplevelser. Här finns drygt 130 butiker och restauranger, studentlägenheter, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart och ett serviceutbud med gym och bibliotek.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.