Sushi Yama öppnar upp mer…

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Det är 6 år sedan Sushi Yama etablerade sin första restaurang i Linköping. Idag, fredag 24 september, öppnar man en tredje restaurang i staden. Det är i-Huset som har fått tillökningen i och med invigningen av Matloftet, shoppingcentrets food hall.

– Linköping är inte en ny stad för oss, tvärtom så har vi sett att vårt koncept och det vi erbjuder omfamnas av Linköpingsborna. Det faller sig därför naturligt att vi ser över fler lägen för att förbättra vår närvaro. Våra centrala restauranger har varit med ett tag, inte minst restaurangen på Stora Torget som står inför en spännande ombyggnation och kommer att växa i storlek. Med i-Huset så får vi en etablering i ett välbesökt handelsområde, som täcker stadens norra del och med sin angränsning mot E4:an även är lättillgängligt för boende i regionen överlag, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer för Sushi Yama.

Expansionen fortskrider för Sushi Yama, Expansion Manager Anders Molin berättar att man har sett över i-Huset under en längre period och att det var med planerna för Matloftet som möjligheten till etableringen dök upp.

– Vi är övertygade om att vi kompletterar shoppingcentrets utbud väldigt bra. Kopplingen till våra grannverksamheter, IKEA och dagligvaruhandeln, har varit starkt bidragande faktorer till att vi har sett och ser området som intressant. Linköping som marknad ligger oss varmt om hjärtat och att utöka med en Sushi Yama i i-Huset har legat i planerna, med en helt ny food hall så kom äntligen den möjligheten. I-Huset är en stabil destination och det är mycket glädjande att kunna erbjuda våra gäster ytterligare tillgänglighet i Linköping.

Matloftet kommer att bestå av ett antal restauranger, som öppnar i olika etapper. När det är helt färdigställt så kommer man att erbjuda mat och sittningar på en yta om totalt 1800 kvm. Sushi Yama är med redan från start och utöver öppningen den 24/9 så äger en efterföljande premiär rum första helgen i oktober.

När år 2021 summeras kommer Sushi Yama att ha etablerat totalt 20 restauranger och skapat över 100 nya arbetstillfällen.

Fakta

Öppning: Fredag den 24 september kl. 10:00
Öppettider: vardagar 10:00-20:00, lördagar och söndagar 10:00-18:00
Adress: Västra Svedengatan 7, Linköping
Telefon: 013-42 001

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.