Menigo och Sysco utvecklar samarbetet för ett ännu bättre erbjudande

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Restaurang- och storköksgrossisten Menigo erbjuder produkter och tjänster åt både privata och offentliga matsverige. Nu stärks samarbetet med ägaren Sysco – en av världens största matdistributörer inom foodservice.

– För att möta en ökad konkurrens, utveckla vårt hållbarhetsarbete och fortsätta utveckla måltidsupplevelsen krävs resurser, inspiration och kompetens. Genom ett närmare samarbete med Sysco skapar vi ett ännu bättre erbjudande till våra kunder och partners, säger Jonas Köhler, vd på Menigo.

Menigo och Sysco tror på måltidens goda kraft och möjligheten att tillsammans med kunderna förbättra måltidsupplevelsen för miljontals människor. Med passion för det lokala och inspiration från det globala, ska företagen tillsammans arbeta för att värna måltidsgemenskapen. Med utgångspunkten i ett tydligt hållbarhetsperspektiv ska själva måltidsupplevelsen – och alla positiva effekter den för med sig – värdesättas och få den uppmärksamhet den förtjänar. Det kan handla om kopplingen mellan elevens skollunch och studieresultaten eller att familjer och vänner som äter tillsammans bygger starkare relationer.

– Hållbarhet och samarbete är nyckelord för oss. Vi kommer att fortsätta arbeta för goda matupplevelser över hela landet och stärka vårt bidrag till vad som är bäst för både samhället och våra kunder, säger Jonas Köhler.

Menigo har redan ett väl etablerat samarbete med ägaren Sysco för inköp av hållbara och kvalitativa produkter. Denna samverkan utvecklas efterhand för att dra nytta av gemensamma resurser och kompetenser.

För att tydliggöra ett närmare samarbete med Sysco får Menigos logotyp nu ett nytt utseende med ett tillägg: Menigo – en del av Sysco.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.