Sundsvallsborna får en ny lunchdestination när Food & Co Grönborg slår upp portarna idag den 3 september i det historiska Grönborg. Med en stark hållbarhetsprofil och ett fokus på vegetariska alternativ, kommer restaurangen att erbjuda en modern och medveten matupplevelse. Utöver lunchplanerna har Food & Co Grönborg ambitiösa planer på att utveckla sin konferens- och eventverksamhet med kreativa och smakrika materbjudanden.
Intresset har varit stort ända sedan det blev officiellt att den nya restaurangen skulle öppna. Belägen mellan de två campusdelarna i stadsdelen Västermalm i Sundsvall, kommer Food & Co Grönborg nu äntligen att öppna sina dörrar och bli en central mötesplats i det dynamiska nav som Grönborg idag utgör för studenter och företag.
Åsa Svärd, Site Manager på Compass Group Sverige har höga förväntningar på den nyöppnade restaurangen och tror både maten och lokalen har stor potential att göra Food & Co Grönborg till ett vinnande koncept.
– Vi kommer initialt att fokusera på luncherna, men vår ambition är att utveckla konceptet och utöka erbjudandet över tid. Grönborgs vackra lokaler ger oss stor potential att skapa fantastiska evenemang. Exempelvis kan julbord i det vackra atriet bli en fantastisk upplevelse, säger Åsa Svärd.
Food & Co bygger på ett skräddarsytt materbjudande som ska uppfylla gästernas förväntningar på en modern smakupplevelse. Lunchmenyn kommer vara uppdelad i tre kategorier där gästerna får välja mellan fisk, kött eller vegetariskt som huvudrätt och därefter tillbehör från en generös salladsbuffé. Restaurangens meny utgår från hållbara råvaror med spännande smaker och är omsorgsfullt framtagen av Compass Groups Culinary Team.
Matsalen rymmer upp till hundra sittande gäster men vid speciella event kommer man kunna ta emot närmare 300 personer. Food & Co Grönborgs öppettider kommer vara måndag – fredag kl. 07.00 – 15.00.