Le Hibou bjuder in till en smakresa genom olika perspektiv av noggrant utvalda ingredienser med deras nya cocktailmeny “PERSPECTIVES”. Menyn lanserades igår och består av 14 unika cocktails i 7 uppslag, där varje uppslag presenterar en specifik ingrediens i två olika tolkningar.
“Menyns grundidé är att framhäva en specifik råvaras komplexitet genom att visa två olika sidor av dess karaktär. Gästerna får chansen att upptäcka och utforska nyanserna i varje ingrediens, där råvarans mångfald och variation står i fokus,” berättar Adam Myrgård från Le Hibou.
Inspirationen för “PERSPECTIVES” kommer från en kombination av bar- och restaurangupplevelser samt den klassiska flora- och faunastilen, där detaljerade illustrationer av huvudingredienserna lockar till utforskning. Varje cocktail beskrivs i menyn av flera olika personas för att göra det enkelt för gästerna att ta till sig och uppleva drinkarnas karaktär.
En av de 14 drinkarna på menyn, “Wild Cloudberry”, speglar att äta färska hjortron ute i skogen, där smaken inte bara är hjortron utan även naturen som omger bäret.
“PERSPECTIVES” är en hyllning av konst, natur och smak. Med drinkar som känns både tidlösa och sofistikerade hoppas Le Hibou att gästerna ska våga prova hela menyn och inte bara hålla sig till det de vanligtvis dricker. Som alltid är det gästerna som avgör – men teamet är övertygade om att menyn kommer att tilltala en bred publik.
Välkommen till Le Hibou på Bank Hotel och smaka på den nya cocktailmenyn från och med den 7 november. Öppettiderna är söndag till måndag 16.00-23.00 och tisdag till lördag 16.00-01.00.