Stureplansgruppen har nöjet att meddela att L’Avventura under oktober månad förvandlas till en kulinarisk hyllning av den norditalienska regionen Piemonte. Med nya spännande rätter på menyn, inspirerade av Piemontes gastronomiska arv, får gästerna möjlighet att njuta av autentiska smaker i en atmosfär som tar dem direkt till hjärtat av Italien.
Piemonte är känt för sina vackra bergslandskap, sin stolta matkultur och sina världskända viner, som Barolo och Barbaresco. Under hela oktober kommer dessa rika traditioner att ta plats på L’Avventura, där vi serverar specialrätter som lyfter fram regionens ikoniska ingredienser som tryffel, svamp och lokala ostar.
Menyhöjdpunkter under oktober:
Carne cruda
Tärnad oxfilé, parmesanost, karl-johan majonnäs, blekselleri, lök & svart hösttryffel
Agnolotti del plin
Agnolottipasta, smörsås & vit tryffel
Grillad oxfilé
Tryffelsmör, rödvinssky och smörad spenat & cime di rapa
Robiolaost
Tryffelhonung
Piemonte Sour
Makers Mark Bourbon, Frangelico, citron, socker & Carlin de Paolo Nebbiolo
Stureplansgruppen ser fram emot att välkomna såväl matälskare som vinentusiaster till L’Avventura för en månad fylld av smaker och dofter från en av Italiens mest älskade regioner. Bordsbokning rekommenderas för att inte missa denna unika kulinariska upplevelse.