Domaine Rabiega öppnar Bistrot Rabiega

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fredagen den 3 september så öppnade då äntligen Domaine Rabiega sitt Bistrot. På plats i köket fanns krögare Andreas Edlund samt köksmästare Sebastian Lopez. Del två av krögarparet, Cecilia Andersson stod för de fantastiska desserterna.

Under det senaste året så har det pågått och pågår fortfarande stora renoveringar av gården, först ut att vara klart är Bistrot Rabiega med sina 50 platser i en fantastisk inramning på vingården. 

Näst ut att öppna är den första av två hotellbyggnader där gården ser fram emot 14 nyrenoverade rum. Som steg tre i de pågående renoveringarna så färdigställs också hotellbyggnad två samt den nya restaurangen.

”Vi är så otroligt stolta och glada att äntligen kunna öppna vår Bistrot och att nu kunna erbjuda en ny fräsch restaurangupplevelse” säger Yohan Adell Von Corswant Gérant på Domaine Rabiega.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.