Burgsvik Group förvärvade 1 november ett flertal pubar av Åbro Bryggeri (Axel Herman Invest). I gruppen ingick Bull & Bear Inn som låg på Birger Jarlsgatan, men som vid tiden för förvärvet bytte lokal. Nu är det äntligen dags för nyöppning på adressen Grev Turegatan 1.
I lokalen på Birger Jarlsgatan satt årtionden av historier i väggarna. Det var en plats där segrar firades och förluster bearbetades, en plats att prata högljutt eller bara sitta tyst, en plats för nya möten eller för att träffa gamla vänner. Ambitionen med nya Bull & Bear Inn är detta och ännu mer. Med nya storslagna lokaler och ett helt nybyggt kök ökar fokus på mat, och nya Bull & Bear blir allt den gamla puben var och lite till.
– Vi är oerhört glada att äntligen öppna nya “Bullen”.
Vår målsättning var att återskapa det som var, men vi ser att det vi skapat blivit ännu mer. Den sköna känslan och gemytliga atmosfären kompletteras nu av en ännu bättre mat- och dryckupplevelse. Med Fredric Hellqvist i baren och Daniel Kerr Schöning i köket känns denna öppning väldigt trygg och rolig, säger Anna Dahl Tillander, ansvarig för Stockholmsenheterna inom Burgsvik Group.
Vår målsättning var att återskapa det som var, men vi ser att det vi skapat blivit ännu mer. Den sköna känslan och gemytliga atmosfären kompletteras nu av en ännu bättre mat- och dryckupplevelse. Med Fredric Hellqvist i baren och Daniel Kerr Schöning i köket känns denna öppning väldigt trygg och rolig, säger Anna Dahl Tillander, ansvarig för Stockholmsenheterna inom Burgsvik Group.
Puben är utvecklad av Burgsvik Groups koncept- och etableringsteam, tillsammans med pubdesigner Anders Hemberg. Vasakronan har arbetat nära genom hela processen med tillmötesgående arbetssätt som därigenom möjliggjort projektets tempo.