Patrick Benjaminsson är ny kommersiell chef på Sabis

Patrick Benjaminsson är ny kommersiell chef på Sabis. Patrick har en lång och bred erfarenhet inom marknad och försäljning, där han bland annat varit marknads- och försäljningschef på Dramaten, marknadschef på Norstedts samt byråledare inom PR- och kommunikation.

Patrick kommer att ansvara för alla samlade insatser inom marknadsföring och försäljning på alla tre affärsområden; Sabis Butiker, Sabis Restaurang & Servicetjänster samt Sabis Hotell & Möten.

– Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Patrick, säger Madeleine Brehmer, VD och ägare till Sabis. Patricks gedigna erfarenheter inom marknadsföring och PR, i kombination med hans försäljningsdriv och kreativitet, var något vi eftersökte till Sabis.

Inne i en stark tillväxtfas

Hans uppdrag blir att driva Sabis försäljning och marknadsföring med ansvar för webbar, sociala medier, kommersiella lanseringar, kampanjer och PR. Ett av de större projekten under 2022 blir lanseringen av Sabis nya butik Hemköp Sickla i Sickla Galleria.

– Jag ser med stor glädje fram emot mitt nya uppdrag på Sabis, som är inne i en stark tillväxtfas. Då en av mina största drivkrafter är utveckling ska det bli spännande att arbeta vidare med de kommersiella målen och strategierna tillsammans med den gedigna kompetens som finns i organisationen, säger Patrick Benjaminsson.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.