Ny Hotelldirektör med 15 års erfarenhet från hotellbranschen på Quality Hotel The Mill

Madeleine Thott har erfarenhet från bland annat Quality Hotel The View där hon jobbat som Hotellchef. Hon startade sin karriär som Management Trainee 2007 och har sedan dess jobbat som ledare på många olika avdelningar på en handfull hotell i Malmö-området. 

The Mill är centralt placerat i Malmö, granne med Slottsparken och Malmöhus och med gångavstånd både till Malmö Centralstation och tågstationen Triangeln. Det är framförallt dess familjära och hemtrevliga känsla på hotellet som gjort det så framgångsrikt. 

– Jag ser verkligen fram mot att få Madeleine på plats på The Mill. Hennes energi och driv kommer verkligen bidra till att hotellet kan ta nästa steg och fortsätta utvecklas. I och med hennes senaste roll som Kulturambassadör kan hon verkligen Choice kultur utan och innan, något som vi sätter högt värde på, säger Susanna Ståhl, Director of Operations på Quality Hotels.

Fördelat på hotellets 13 våningar ryms 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler och The Mill Bar och Mat, ett gym och ett centralt beläget garage under hotellet. På hotellet möts Malmöborna för en Afterwork, kollegorna som är på konferens och familjerna som vill ha en paus från vardagen.

– Nyp mig i armen, jag är så glad och taggad att få kliva in som hotelldirektör på Malmös färgstarkaste mötesplats, Quality Hotel the Mill. Jag har jobbat med hotellet till och från sedan det nyöppnade och jag vet att det är ett fantastiskt hotell med fantastisk personal. Vi kommer att gasa som aldrig förr! Only the sky is the limit, säger Madeleine Thott, tillträdande Hotelldirektör på The Mill.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.