Lennart Lagnehag rollen som ny hotelldirektör för anrika Clarion Hotel Wisby

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I augusti tillträder Lennart Lagnehag som ny hotelldirektör för Clarion Hotel i Visby. Lennart har en gedigen internationell bakgrund från hotell- och restaurangbranschen och kommer senast från rollen som hotelldirektör för Quality Hotel Sandes i Norge.

-Lennart har under många år inom Nordic Choice Hotels visat att han är en skicklig, handlingskraftig, kommersiell och trygg ledare. Vi på Clarion är därför mycket glada över att just Lennart antagit utmaningen att leda Visbys största hotell. Lennart har en unik känsla för hotelldrift och ett tydligt kommersiell fokus. Hans intresse för branschtrender och hållbarhetsfrågor kommer att tillföra hotellet och destination Gotland mycket positivt framöver, säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Sverige.

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum och festvåning. På hotellet finns även Selma City Spa som erbjuder en unik wellnessupplevelse och behandlingar i en medeltida miljö och restaurang Kitchen & Table med influenser från Manhattan i kombination med det lokala gotländska.

-Jag är otroligt glad och stolt över att bli en del av Clarion Hotel och ta över ansvaret för Clarion Hotel Wisby på vår svenska paradisö, Gotland. Clarion Wisby är ett anrikt hotell, med ett klockrent läge, mitt i Visby. Det är en självklar storfavorit bland besökare på ön och vi har därmed ett fantastiskt utgångsläge i det fortsatta arbetet med att utveckla och förbättra verksamheten. Jag vill att våra gäster ska få en minnesvärd upplevelse när de besöker Visby och tillsammans med mitt team kommer vi att fokusera på gäst upplevelsen och detaljerna för att förstärka vår position som Gotlands bästa hotell. Jag kommer också att lägga ett stort fokus på det kommersiella arbetet och jag tror att vi, med rätt strategi, kan lyfta både destinationen och hotellet och bidra till näringslivet på ön, året om. Just nu ser jag mest fram emot att lära känna mina medarbetare, lokalborna och gäster och framförallt, den stundande flytten till öjn, säger Lennart Langenhag, tillträdande hotelldirektör Clarion Hotel Wisby

Lennart Lagnehag har sin första arbetsdag på Clarion Hotel Wisby 20 augusti 2022.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.