Vin för Rookies – en onördig podd om vin!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vin för Rookies är en podd för alla oss som gillar vin och som gärna vill lära sig mer. I varje avsnitt, som är på 10-15 minuter, bjuder experterna Thomas Holstein och Johan Eklöf in nyfikna gäster för att tillsammans lära lyssnarna mer om och djupdyka i olika teman med den gemensamma nämnaren – vin!

Detta är inte en vin-nördspodd med näsan i vädret, i Vin för Rookies får du svar på både högt och lågt. Ingen fråga är för dum och ingen fråga är för svår. Vin för Rookies är ditt bibliotek för snabb, lättillgänglig och underhållande kunskap om vin. Lyssna när du vill och i den ordning du vill.

Det finns 36 avsnitt att välja bland och fler på väg. Den 11 september släpptes ett sprillans nytt avsnitt om en trendig druva på frammarsch – Barbera.  Vin för Rookies – finns där poddar finns

Avsändare av podden är Enjoy Wine & Spirits

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.