Ätbar blomma till fredagsmyset

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sprödbakade krustader är perfekt festmat när smaklökarna är kräsna men tiden knapp. De festliga korgarna passar både som salta aptitretare och söta desserter beroende på fyllning. Zeta Fiori har fin blomform som är lite oregelbunden, vilket ger dem en hembakad känsla. Dessutom är de tunna och krispiga och håller sig spröda i timmar oavsett fyllning.

I Zetas brödsortiment finns sedan tidigare Zeta Cestini. en tunn och spröd brödkorg. Nu får den sällskap i hyllan. Vecka 37 lanseras Zeta Krustader Fiori, en krustad med lekfull blomform som är generös i sin utformning och därför lätt att dekorera.

– Med sin öppna utformning blir brödkänslan mindre och fyllningarna kan ta för sig mer, något som berikar smakupplevelse. Dessutom mjuknar inte krustaden av fyllningen utan behåller smak och form i timmar. Som alltid med krustader är användningsområdena och variationsmöjligheterna många, från sött till salt och från champagnefest till barnkalas. Hållbarheten är dessutom lång, cirka arton månader, så det är en bra produkt att alltid ha hemma för festliga tillfällen, säger Måns Falk, ansvarig för Accademia Di Luca, Di Luca & Di Lucas egen matakademi.

Zeta Fiori tillverkas helt utan palmolja och är lika goda rumstempererade som lätt uppvärmda i ugn. För att inte gå sönder säljs de i hårda kartonger som rymmer 12 krustader. Från och med v 37 finns Zeta Fiori i Icas butiker och kostar strax över 30 kronor. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.