Sommarcoola tisdagskvällar på Bettans DJ-chill

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hotel Tylösand fortsätter att ladda upp inför en lång och het sommar.

Varje tisdagskväll från den 5 juli till 2 augusti ökar Bettans Bar dragningskraften ytterligare med nysatsningen Bettans DJ-chill.

Med start kl 21 kommer en sommarcool DJ att spinna musiken som sätter pricken över i när det gäller avslappnad sommarstämning med solnedgången över Kattegatt som panorama.

Vi talar skönt gungande och klassiska tongångar från de allra bästa årgångarna; soul, reggae och all annan musik som förstärker sommarkänslan i menyn och cocktailbaren.

– Vi är glada och stolta att presentera vår sommarnyhet ”Bettans DJ-chill”, där vi har inspirerats av strandnära hotell från Miami till St Tropez. Ett skönt och opretentiöst häng för alla som gillar kombon god mat, skön musik och sommarläckra cocktails, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.