Kändisen svenskar helst firar midsommar med

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

En ny undersökning från Countryside Hotels avslöjar vilken kändis svenskar helst firar midsommar med i år. I toppen hittar vi Kalle Moraeus, följt av Per Andersson, Tareq Taylor, Carola och Johan Glans.

”Det finns nog få personer som förkroppsligar traditionell svensk sommar så mycket som Kalle Moraeus och det är inte konstigt att svenskarna vill ha nån runt bordet som kan spela både basfiol och flöjt,” säger säger Anna Övergaard på Countryside Hotels. ”Det är också spännande att notera att två komiker tagit sig in på årets topplista över midsommarsällskap, kanske är det så att vi har lite extra behov av humor med allt tufft som händer i omvärlden.”

Vilken kändis spenderar du helst midsommar med?

  1. Kalle Moraeus
  2. Per Andersson
  3. Tareq Taylor
  4. Carola
  5. Johan Glans

”Midsommar är för många mat, sång, dans och spex, och årets topplista innehåller de perfekta personerna för att få ihop alla de delarna. Den svenska drömmen är kanske att samla alla fem runt en fäbod och midsommarstång och bara njuta,” säger Anna Övergaard.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.