Sommar med Ernst: “Något för alla”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

ngen sommar utan Ernst Kirchsteiger. Årets säsong av Sommar med Ernst har premiär 18 juni på TV4.
– Jag vill visa vad man kan fixa med hemma när tiderna är som de är och man kanske inte kan resa lika mycket som vanligt under sommaren, säger Ernst Kirchsteiger.

Det blir Sommar med Ernst i år igen. Programmet, som har premiär torsdagen den 18 juni på TV4, TV4 Play och C More, kommer att ha ett helt nytt upplägg med olika teman i varje avsnitt.
– Ernst kommer att fixa och laga mat som vanligt, men det bjuds även på tillbakablickar från tidigare säsonger. Genom att presentera ett rum i taget ger oss också en möjlighet att verkligen komma nära Ernst och hans inredningsfilosofi och tankar på ett nytt sätt som jag tror tittarna kommer att uppskatta, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.

Säsongens första avsnitt kommer att ha fokus på trädgård och odling.
– Att vara ute och jobba med växter är nästan terapeutiskt. Det blir en fin start på säsongen, lovar Ernst Kirchsteiger.

Andra teman som kommer att dyka upp under sommaren är badrum, uteplatser, matlagning och kök.
– Jag tror verkligen att tittarna kommer att tycka om den här nya formen som är fullspäckad med inspiration. Det finns något för alla, säger Clara Tengbom.

Ernst Kirchsteiger kommer även att dela med sig av sina höjdpunkter från tidigare säsonger.
– Jag har hållit på med det här i många år nu. Det känns fint att kunna gå tillbaka och återuppleva gamla favoriter, säger han. 

Sommar med Ernst har premiär torsdagen den 18 juni klockan 20:00 på TV4, TV4 Play och C More.

Foto: Tv4

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.