Salt&Sill – Nu med nytt koncept och ny meny

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Några tips från

Det är en förändringens tid!
Nu är våra rätter anpassade för att du ska kunna dela varje rätt med ditt sällskap.

Ända sedan 1999 har menyn på Salt&Sill starkt präglats av lokala råvaror från kust och hav.
Det kommer vi aldrig förändra, men sättet vi serverar dem på förnyas.

Storleken på våra rätter är numera anpassade för att passa in i en modern ”sharing måltid”. Varje rätt kommer till ert bord så snart den är tillagad och inbjuder till att delas av dig och dina vänner i väntan på att nästa rätt ska anlända till bordet.

Vi önskar att ditt besök hos oss blir både en upplevelse i smak och i mötet med dina vänner. Att dela är att uppleva på ett roligare sätt, tror vi på Salt&Sill.

Jonas Espefors, Affärsområdeschef på Salt&Sill berättar om anledningarna bakom förändringarna.

– Vi vill ge gästerna möjligheten att njuta av fler rätter innan mättnadskänslan tar över och även ge en större chans till att kunna anpassa priserna efter plånboken, utan att behöva tumma på kvalitén på råvaror och hantverk, säger Jonas.

– Dessutom vill vi också hitta en meny som passar alla. Oavsett om man vill slinka in i vår lounge för lite snacks eller en lättare måltid, eller om man vill sitta i matsalen och njuta av en större avsmakningsmeny, fortsätter Jonas.

När solen och värmen kommer till västkusten kommer också besökarna så missa inte att boka ert bord. 
Vi kommer att ha färre platser i vår restaurang denna sommaren och möjligheten till en unik middag vid havet blir svårare att erövra.

Vill ni hellre ta med maten hem så ordnar vi självklart det!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.