Robert Wells & Co står för underhållningen på Hesselby Slott i december

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Robert Wells tillsammans med Maria Wells och Lasse Risberg bjuder in till mycket intima och svängiga julkonserter. En blandning av anekdoter om julen och Rhapsody in Rock. Musik i vinternatten med Robert Wells är Hesselby Slotts exklusiva julkoncept Slottsjul 2020.

Gästerna kommer att få avnjuta julkonserten i slottets Polar Music Prize Sal där musikhistorien garanterat sitter i väggarna. Ingen mindre än Carl-Michael Bellman underhöll i salarna redan på 1700-talet och idag finns där Polar Music Prize alla pristagare porträtterade, varav många även besökt slottet. Den legendariska flygeln från Polar Studios står på scenen, densamma användes vid skivinspelningar i slutet på 1900-talet av internationella storheter som ABBA, Genesis, Rolling Stones, Roxy Music, Backstreet Boys, Led Zeppelin och många fler. Inramningen för en nära konsertupplevelse kan inte bli bättre.

Jultraditionen med konserter har varit en stor del av Wells musicerande.

– Vi har med våra uppsättningar besökt arenor, konserthus och kyrkor sedan slutet av 90- talet. Nu är det dags att addera slottsmiljö och Polarsalen på Hesselby Slott till den listan. Musiken som gästerna kommer att bjudas på har en doft av Radio City Music Hall Christmans, blues, jazz, boogie och en dos av traditionell julkänsla. Det känns väldigt kul att möta publiken på detta intima och nära sätt, vi är alla väldigt laddade. Ingen kommer att bli besviken och det kommer verkligen att bidra till god julstämning kan jag lova, säger Robert Wells.

I den exklusiva upplevelsen ingår en smaklig trerättersmeny, konsert i slottets Polar Music Prize Sal, övernattning i ett av slottets dubbelrum som håller hög designnivå och möjligheten att få vakna upp utvilad för att avnjuta en frukost i slottets orangeri.

-Vi vill fortsätta att erbjuda våra gäster kvalitativa musikupplevelser och weekendkoncept som följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Våra musikweekends som sker nu i höst med Ledin, Orup, Strömstedt, Plura, Svenningsson och Ernman har sålt slut i rekordfart och det är ett gott tecken på att detta är en attraktiv form av weekend- och musikupplevelse i ett, säger Torbjörn Blomqvist delägare av Hesselby Slott och Stockholm Meeting Selection.

Musik i vinternatten med Robert Wells är bokningsbart 5, 12, 19 december och bokas via www.hesselbyslott.se och www.staycationstockholm.se 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.