Nya konceptet Café Opera Live  – Gipsy Kings by André Reyes

Café Opera, en ikonisk plats för kultur och nöje i Stockholm, är stolta över att presentera det nya konceptet Café Opera Live när Gipsy Kings by André Reyes intar scenen den 8 februari.

Gipsy Kings, med sina rötter i den rika flamencotraditionen från sydöstra Spanien, har erövrat hjärtan världen över med sin unika fusion av traditionell flamenco, västerländsk pop och latinska rytmer. Genom åren har de skapat en tidlös och ikonisk repertoar som sträcker sig över flera generationer, och deras konserter är kända för att skapa oförglömliga minnen.

Café Opera, som ständigt strävar efter att erbjuda en dynamisk och mångsidig underhållningsupplevelse, är glada över att stå som värd för denna kväll. Den historiska och unika miljön på Café Opera kommer att ge en perfekt bakgrund för denna intima spelning, där publiken kommer att få ta del av Gipsy Kings musikaliska begåvning på nära håll.

Detta är en unik möjlighet för musikälskare att uppleva Gipsy Kings live på en av Stockholms nattlivs mest ikoniska platser.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.