Club GAZE

Efter framgången med S.F.U.R.P:s Dragrace-viewing parties på Kungsholmen under våren 2023, tar skaparna Martin Nyholm och Jesper Petersson nu ytterligare ett steg in i nattlivet med det nyskapande konceptet Club GAZE som har premiär den 1 februari kl. 21 på Biblioteket Live i Stockholm.

Club Gaze är ett välkommet tillskott på Stockholms queera scen och planeras att äga rum en gång i månaden på Biblioteket Live. Varje event kommer att erbjuda en unik upplevelse med liveframträdanden och DJs som sätter sin egen prägel på kvällen. 

Club GAZE första liveakt är ingen mindre än Julia Alfrida, känd från både Melodifestivalen och Sveriges Pridescener. För att hålla stämningen på topp kommer DJ MartinCarl (Martin Nyholm), känd från bland annat Berns och Café Opera, samt DJ Pamela att stå i DJ-båset. DJ Pamela är en DJ-ikon inom communityt och har en imponerande 30-årig karriär som DJ.

– Det är inte en riktig hbtqia+klubb om inte DJ Pamela har spelat där, säger Martin entusiastiskt.

– Club Gaze på Biblioteket Live är av och för hbtqia+personer samt deras allierade och ska vara en välkomnande, inkluderande samt självklar mötesplats och scen för alla inom communityt, säger Martin och Jesper.

– Club GAZE är en plats där vi kan vara oss själva utan rädsla eller fördomar. Alla är välkomna, med en trygg miljö. Om någon har problem med det, finns det givetvis andra ställen att besöka. Vi vänder gärna på det, och kallar oss för “straight friendly”,säger Martin och Jesper.

Club GAZE ser fram emot att välkomna alla till en spektakulär premiärkväll fylld med musik, dans och gemenskap den 1 februari kl. 21 på Biblioteket Live, Medborgarplatsen 2, på Södermalm i Stockholm.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.