Nu går turen till Dalarna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fyra härliga tipsar på utvalda små Petit Hotel i lantligt sköna miljöer. 

Här blir du väl mottagen, kan koppla av, njuta av miljö, fantastiska måltider, god sömn och upptäcka ett Sverige bortom allfartsvägen.

Knappt två timmar från Stockholm ligger

Bjurfors Hotell & Konferens i Avesta. Här är det nära till naturområden, golfbana, Vincentpark och Avesta Art för att sedan vila ut i lugn avslappnad miljö.

www.bjurforskonferens.se

 30 minuter från Bjurfors ligger

Garpenbergs Slott med mängder av vackra salar och salonger. Här kan man idka friluftsliv, fiska, rida, cykla, jaga och njuta av ett svenskt-franskt kök.

www.garpenbergsslott.se

Från Garpenberg tar det en timme till

Värdshuset i Dala-Floda, en oas i genuin dala-by  där tiden stått still. Bada i Flosjön, besök konstnärer, ullspinneri, gör fäbovandringar eller bara sitt i den underbara trädgården under valnötsträdet.

www.dalafloda-vardshus.se

Från Dala-Floda till Orsa och

 Orsa Järnvägshotell tar det en och en halv timme. Nyrenoverat, stiligt klassiskt med komfort och nära till Zorn museet, Orsa Grönklitt, rovdjurspark,gym och tennis.

 www.orsajarnvagshotell.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.