Nu finns årets sommarkaffe på hyllan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Årets limiterade upplaga av Arvid Nordquist Sommarkaffe fortsätter på temat samla sommarminnen, och nytt för i år är att kaffet har en mellanmörk rost. Berika sommarens dagar med en fyllig kopp kaffe med doft av hasselnöt, balanserad syrlighet och ton av aprikos. Sommar är en Limited Edition som finns i butik nu.

För nionde året i rad lanserar Arvid Nordquist sitt populära Sommarkaffe i begränsad upplaga för sommarens alla fikastunder. Årets Limited Edition spinner vidare på förra årets tema samla sommarminnen. 

– Årets sommarkaffe är 100% Rainforest Alliance certifierat och har en mild doft av hasselnöt, en balanserat syrlig karaktär och fyllig smak med ton av aprikos. Nytt för detta år är att Sommar är ett intensivt, mellanmörkt rostat kaffe, berättar Wilhelm Nordquist, inköpsdirektör för råkaffe på Arvid Nordquist.

Ett år som detta är det extra viktigt att tillsammans sätta sig ner och ta en god kopp. Brygg en kanna kaffe, koppla upp dig digitalt och koppla av med kopp Sommar tillsammans med dina nära och kära. Eller visa omtanke till någon du inte träffat på länge och ge bort ett paket i present. Oavsett om det är en kopp kaffe i trädgården på distans eller över nätet digitalt så kommer den lilla omtanken skapa nya sommarminnen.

Sommarkaffet finns i butik från och med nu och så länge lagret räcker. Som alltid är allt kaffe från Arvid Nordquist 100 procent hållbart certifierat, klimatkompenserat och rostat fossilfritt på vårt rosteri i Solna.

Arvid Nordquist Sommarkaffe hittar du i dagligvaruhandelns butiker, snittpris: 45 kr.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.