Magnus Carlsson + Ulla Winbladh = sant

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

27 juli anordnar den anrika restaurangen Ulla Winbladh i Stockholm sin första livespelning någonsin. Det blir ett exklusivt uppträdande av artisten Magnus Carlsson.

I slutet av juli uppträder Magnus Carlsson under en helkväll på Ulla Winbladh på Djurgården. Framträdandet sker i restaurangens glaspaviljong för 50 gäster som serveras en trerättersmiddag. Spelningen blir Magnus Carlssons enda liveframträdande i Stockholm i sommar.

– Ulla Winbladh har aldrig tidigare haft en spelning men nu är alla besöksmål på Djurgården stängda kvällstid. Genom framträdandet vill vi stödja Stockholmsinitiativet och hålla staden levande i sommar. Magnus Carlsson är en underbar artist som kommer att förgylla kvällen för våra gäster, säger Hanna Williamsson som är restaurangchef på Ulla Winbladh.

Magnus Carlsson, som har en bakgrund i Barbados och Alcazar, är just nu aktuell med årets officiella Pridelåt My Freedom, en kommande Sverigeturné samt krogshow på Hamburger Börs. Kvällen på Ulla Winbladh 27 juli börjar 18:00 och till uppträdandet i tre set serveras en specialkomponerad meny.

– Att få komma till anrika Ulla Winbladh och genomföra en unik sommarspelning känns fantastiskt, lite som att gå i Bellmans fotspår. Jag har många fina minnen från Ulla Winbladh, allt från min egen bröllopsmiddag till traditionsenliga middagar efter många framträdanden på ”Allsång på Skansen” genom åren, säger artisten Magnus Carlsson.

Helkvällen med mat och underhållning kostar 1495 kronor och bokningen av de 50 platserna sker genom mail och telefon.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.