Höstchips på nyskördad svensk potatis

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu är det skördefest för alla chipsälskare! Den 20 september lanserar Estrella två tillfälliga höstchips på nyskördad svensk potatis. Årets höstsmaker är Kantarell, Vitlök & Chili och Svartpeppar & Gräddfil.

Nu kommer säsongens efterlängtade smaker på nyskördad svensk potatis. Estrella har lanserat tillfälliga höstchips sedan 2014 och varje år har smakerna engagerat. Så sent som vecka 33 gjorde Estrella ett tidigare höstchips, Karamelliserad Rödlök, till en del av standardsortimentet.

Blir årets höstchips också en het potatis? Det märker vi den 20 september då Estrella bjuder in till årets Skördefest i chipshyllorna.

Här är deltagarna på årets Skördefest:

Skördefest Svartpeppar & Gräddfil: I år finräfflas den nyskördade svenska potatisen och toppas med smaker av nymalen svartpeppar och krämig gräddfil. En enkel och stilren kombo i peppriga och milda toner. Kort och väldigt gott: en kärnfull smaksättning på höstens finaste potatis.

Skördefest Kantarell, Vitlök & Chili: Under årets Skördefest möter åkrarnas guld den smöriga smaken av skogens guld. Den milda nyskördade potatisen delar strålkastarljuset med säsongens stjärna: kantarellen! Som pricken över i toppas chipsen med en gnutta frisk vitlök och värmande chili. Välkomponerade varma höstsmaker som lyfter det bästa ur varandra.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.