Café Opera i Stockholm, tar nattlivet till nya höjder med två nya koncept

Café Opera, den ikoniska platsen för kultur och nöje i Stockholm, tar nattlivet till nya höjder med två nya koncept – Café Opera Live och Café Opera Invites. Denna spännande utveckling kommer att lyfta Stockholms nöjesarena och erbjuda en dynamisk och mångsidig upplevelse för stadens musik- och nattlivsentusiaster.
 
Café Opera Live, som debuterar den 8 februari, inleds med ett intimt framträdande av Gipsy Kings by André Reyes. De världsberömda Gipsy Kings kommer att ta över scenen och bjuda på en oförglömlig kväll med sin unika fusion av traditionell flamenco, västerländsk pop och latinska rytmer. 
 
Café Opera Live kommer att fortsätta att leverera enastående live-uppträdanden från svenska och internationella artister. 
 
Från och med den 2 februari kommer Café Opera Invites att sätta tonen för Stockholms helger genom att flyga in internationella DJ-stjärnor varje fredag. Den imponerande lineupen av DJs inkluderar namn som Zakes Bantwini, Morten, Marco Carola, Francis Marcier och många fler. 
Café Opera strävar efter att erbjuda en dynamisk underhållningsplattform där musikälskare kan njuta av både liveuppträdanden och DJ-set i en unik och historisk miljö. Detta blir starten på en ny era av Stockholms nattliv. 
 
Februari lineup: 
  • Ravens 2/2
  • Gipsy Kings 8/2
  • Zakes Bantwini 9/2
  • Le Alen 16/2
  • Morten 24/2

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.