Drop-in-vigsel på slott eller vid havet

Nu lanseras 13 nya datum för drop-in-vigslar för alla bröllopssugna. Under vintern, våren, sommaren och hösten har par som vill fira kärleken och gifta sig möjlighet till drop in-vigsel på Lejondals Slott, Näsby Slott, Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Rosersbergs Slottshotell, Skytteholm och Villa Lovik. Alla platserna har sin unika profil vilket ger bröllopsparen valmöjlighet att välja en plats som motsvarar deras önskemål och stil.

-Under 2023 var det hela 137 par som passade på att gifta sig på våra drop-in-vigslar. I år satsar vi på fler datum och erbjuder ännu fler destinationer att gifta sig på. Nu kan man också gifta sig på champagneslottet, Ulfsunda Slott eller vid havet på Villa Lovik och på Skytteholm. Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda fler kärlekspar möjligheten att få gifta sig på en så romantisk plats som vid havet eller på ett slott, mer sagolikt blir det inte, säger Martin Tallvid, marknadschef för Stockholm Meeting Selection.

Allt praktiskt runt vigseln finns på plats. Slottens fantastiska florister kommer att erbjuda två brudbuketter i olika stil som går att låna. Under vigslarna kommer stämningsfull musik att spelas vid den vackra vigselplatsen. Själva vigseln tar ca 10-15 minuter och sedan är paren redo att gå ut i livet som äkta makar. Välrenommerade fotografer kommer finnas på plats för att föreviga parens stora dag. Utöver detta finns slottens restauranger och barer där både brudskål och lunch eller middag med parets närmsta kan avnjutas. För bröllopsnatten finns härliga hotellrum och sviter att välja på.

Datum och platser:
ULFSUNDA SLOTT – 16 mars
ÅKESHOFS SLOTT – 10 maj
SKYTTEHOLM – 13 april
HESSELBY SLOTT – 20 april

ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL – 11 maj
VILLA LOVIK – 25 maj och 14 september
NÄSBY SLOTT – 8 juni och 24 augusti
LEJONDALS SLOTT – 10 februari, 6 juni, 7 september, 26 oktober

Platsernas olika profil:
Näsby Slott – Stockholms boutiqueslott i Täby
Lejondals Slott – Det röda sagoslottet i Bro
Rosersbergs Slottshotell – Ett av Sveriges kungliga slott – ligger i Sigtuna
Hesselby Slott – Sveriges musikslott, Hässelby
Åkeshofs Slott – Det gröna slottet i Bromma
Ulfsunda Slott – Champagneslottet, långt ifrån vardag, Bromma
Skytteholm – Naturnära upplevelser vid Mälaren, Ekerö
Villa Lovik – Med italienska influenser vid havet på Lidingö

Detta ingår:
Fotograf finns på plats och kan bokas. Fotograf fotograferar under hela dagen och skickar urval och paren väljer de bilder de vill i lugn och ro.

  • Möjlighet att låna bröllopsbuketter i två olika stilar
  • Stämningsfull musik kommer att spelas under vigslarna
  • Brudskål går att köpa till – går att köpa till på plats alt. förbokning om man önskar något specifikt
  • Vill man fira med en lunch så finns den möjligheten (förbokas)
  • Middag serveras om man önskar det (förbokas)
  • Möjlighet att boka lyxig hotellövernattning finns (förbokas)
  • 2st vittnen på plats

Checklista att ta med:
Giltig legitimation
Giltig hindersprövning (2 papper)
Partnerskapsintyg vid registrerat partnerskap

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Skytteholm Hotell & Konferens och Åkeshofs Slott & Restaurang Råkoko i västerort, samt Näsby Slott & Lilla Slottskrogen i Täby, Villa Lovik, Villa Foresta och Bosön på Lidingö, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city, Rosersberg Slottshotell i Sigtuna och Lejondals Slott i Bro.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.