More Sailing – Nytt tillskott i Intoits portfölj

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Intoit har förvärvat en majoritet av researrangören More Sailing. Bolaget har sedan 2009 varit specialiserade på seglingsresor i Medelhavet och Karibien. Varje år skapar bolagets team om 65 skeppare och värdar tillsammans med teamet på huvudkontoret i Göteborg oförglömliga seglingsupplevelser för ett par tusen gäster. Sedan några år hyr bolaget även ut segelbåtar till de som själva vill stå vid rodret. Allt under devisen ”Seglingsresor för alla”.

Grundarna till More Sailing, Malin Stom och Einar Halldin fortsätter att leda bolaget och är fortsatt delägare. Malin, vd för bolaget, kommenterar affären så här: ”Vi har byggt ett riktigt fint bolag men det är fortsatt så mycket tillväxtpotential kvar. Med Intoit som huvudägare och med stöd av deras infrastruktur kommer vi både snabbare och lättare kunna förverkliga våra utvecklingsplaner.”

Ulf Hansen, vd för Intoit, är väldigt glad att se More Sailing som ett nytt tillskott i Intoit-familjen. ”Vi har tidigare under 11 år varit delägare i en annan seglingsarrangör. Det gör att vi förstår affären, utvecklingspotentialen och inte minst att vi vet vilken kul semesterform det är. Teamet i More Sailing är riktigt vasst och tillsammans med Intoits erfarenhet och stöd kommer det att hända mycket spännande framöver”. 

Intoit Travel Group är en hybrid av inkubator och investmentbolag som startar och förvärvar nischade rese-, event och upplevelsearrangörer. Intoits mission är att utveckla bolagen så att kunder, medarbetare och ägare alla får en bättre upplevelse.

Gemensamt för bolagen i Intoit Travel Group är att medarbetarna i respektive bolag är passionerade specialister. Alla resor klimatkompenseras och det lokala prioriteras alltid. Både vad gäller boende, mat och community. Och fokus är alltid på att skapa resor och upplevelser med wow-känsla.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.