Yogastudio höjer upplevelsen på Clarion Hotel Sea U

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Helsingborgs nyaste yogastudio öppnar på Clarion Hotel Sea U i februari. Ett samarbete som kommer att höja gästupplevelsen och gynna Helsingborgarna.

— Detta samarbete ger ett fantastiskt mervärde för våra gäster, konferensdeltagare och den lokala Helsingborgaren. Raw Yoga kommer, förutom i sin egen studio, även kunna erbjuda unika klasser på andra platser inne på hotellet eller ute med magisk utsikt över sundet. Konferensgäster som vill ha en konstruktiv paus får tillgång till ett riktigt bra verktyg för att prestera bättre och tanka energi, säger Miri Sumiq, VD på Clarion Hotel Sea U.

Raw Yoga är den nytänkande och inkluderande yogastudion med Helsingborgaren Cecilia Alm i spetsen. Cecilia har lång erfarenhet av yoga och bemästrar många former av yoga, allt från den lugna yin-yogan till kraftfulla yogaklasser som poweryoga. Cecilia och hennes kollegors vision är att yogan ska vara tillgänglig och välkomnande.

—Yogan är min passion och min livsstil. Den har en förmåga att vara inkluderande, inkännande och får ofta deltagaren på mattan att vara närvarande. Det är så viktiga aspekter i våra stressade liv och det är fantastiskt att kunna använda yogan som ett verktyg mot att må bättre både i kroppen och i själen. Det jag känner och upplever på mattan strävar jag efter att förmedla till mina kunder. För Raw yoga innebär vårt samarbete med Clarion Hotel Sea U att kunna erbjuda hotellgäster och Helsingborgare som yogar ett mervärde som sträcker sig utanför våra lokaler. Så som en rooftop yoga i solnedgången, onlineyoga på hotellrummet eller en yogaklass innan en magisk hotellfrukost, säger Cecilia Alm på Raw Yoga.

Om Clarion Hotel Sea U
Den 12 februari 2021 öppnar Helsingborgs nya vardagsrum, Clarion Hotel Sea U. Helsingborgs största hotellanläggning ligger mitt i Helsingborg med utsikt mot sundet. Här erbjuds 20 möteslokaler varav en kongressal för 1250 deltagare och 250 designade hotellrum, ett helt nytt restaurangkoncept: AMA – Nikkei Restaurant & Rooftop Bar, uppvärmd pool på taket och ett pulserande Living Room där lokalbor och besökare möts och tillsammans skapar eufori.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.