Såstaholm Hotell & Konferens arrangerar digital föreläsning om stress

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tisdag 19/1 gästar Anders Hedin tillsammans med Fia Westerberg Såstaholm Hotell & Konferens för att livesända sin populära föreläsning “Dämpa din oro – ta kontroll över din stress”. Anders har en gedigen meritlista – han är cancerforskaren som blev chef och sedan internationell utbildare och föreläsare. Anders har skrivit nio böcker och brinner för att förstå vad som får oss att må bra och hur vi fungerar bra tillsammans. 

Det var i januari 2019 som Såstaholm blev den första arbetsplatsen i Sverige att tillsammans med Anders Hedin genomföra metacognitionmetoden för att bättre hantera stress. Nu är konferenshotellet stolta över att vara en utvald anläggning för kommande utbildningar inom detta viktiga ämne. Den första digitala föreläsningen livesänds från Herrgården på tisdag klockan 10.00.

– Helt klart ett okärt ämne som nu är mig kärt efter att tillsammans med min personal fått förmånen att gå utbildningen, en utbildning som man har lika stor nytta av privat som i sin profession, säger Cecilia Wingård, VD på Såstaholm.

Under föreläsningen får deltagarna insikter i hur hjärnan fungerar vid oro och stress. De får även praktisera verktyg och övningar för att snabbt kunna dämpa oro och ältande. Under föreläsningen får deltagarna också möta Fia Westerberg, Head of People and Culture.

– Vi på Winn Hotel Group har valt att ha Anders Hedins kurser ”Dämpa din oro- ta kontroll över din stress” även i vår affärsakademi Winn Business School. Det är ett återkommande ämne då min absoluta övertygelse är att det inte finns några “quickfix”, för att få bestående effekt över tid behöver man en tydlig plan. Genom att lyssna på Anders får man med sig konkreta verktyg som kan användas både i privatlivet och på arbetet, säger Fia Westerberg, Head of People and Culture. 

Föreläsningen kostar 100 SEK.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.