Villa Brunnby går med i Countryside Hotels

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nyrenoverade Villa Brunnby på Kullahalvön blir nu en del av hotellorganisationen Countryside Hotels. Anläggningen, som slog upp portarna tidigare i år, hoppas nu tillsammans med Countryside Hotels att locka fler gäster från andra delar av landet och världen.

”Med Villa Brunnby stärker vi vår närvaro i nordvästra Skåne och får möjlighet att möta den ökade efterfrågan på natursköna upplevelser,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels. ”Med engagerade ägare och en fantastisk renovering kommer vi kunna erbjuda gäster något extra i sommar.”

Villa Brunnby på Kullahalvön har genomgått en omfattande renovering, sedan de nuvarande ägarna Linda och Mats Lavré tog över 2018. Huvudbyggnaden är från 1896 och hotellrum, matsal och sällskapsrum har renoverats i ljus herrgårdsstil. Förutom 75 hotellrum finns också en spaanläggning som planeras att öppna i höst med ett helt nytt spa-koncept.

”Det är en enorm resa vi gjort med Villa Brunnby och vi är stolta över att nu öppna upp den natursköna anläggningen för gäster,” säger Linda Lavré på Villa Brunnby. ”Tillsammans med Countryside Hotels kommer vi kunna få fler i Sverige och runt om i världen att upptäcka denna nyputsade diamant.”

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.