Sparkling Göteborg 2022

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Bubbeleventet Sparkling Göteborg blev en stor succé när den arrangerades första gången oktober 2019 och 2022 är det äntligen dags igen, denna gång i nya lokaler på Clarion Hotel Post.

2019 sålde biljetterna slut på endast ett par veckor och trots succén har man valt att begränsa biljetterna till nästa år.

– 2022 flyttar Sparkling Göteborg in i Clarion Posts vackra lokaler. Clarion Post har en miljö som passar ett bubbelevent perfekt. Det kommer såklart att innebära färre biljetter men vi tror att besökarna som lyckas knipa en biljett kommer att uppskatta den mer exklusiva upplevelsen som mindre arrangemang innebär säger Stanley Wong, VD på Svenska Dryckesmässor som arrangerar mässan tillsammans med Clarion Post.

Clarion Post slog upp dörrarna till hotellet 2012 och har sedan dess erbjudit en av Göteborgs mest exklusiva hotellupplevelser och att arrangera ett bubbelevent var välkommet för hotellet. Hotellet kommer att komplettera Sparkling Göteborg med sitt utbud av boende, barer och restauranger.

– Vi på Clarion Post är väldigt glada över att Sparkling Göteborg arrangeras hos oss. För oss går detta event hand i hand med vår strategi att skapa ännu fler lifestyle arrangemang i huset och vi tror att vi med våra faciliteter kommer att kunna erbjuda gästerna en upplevelse utöver det vanliga, säger Paul Lukes, Hotelldirektör Clarion Hotel Post.

Biljetterna till Sparkling Göteborg släpps 25/10.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.