Urban Deli tar över Hotel With

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hotel With, som är ett modernt hotell i Stockholm city, beläget en våning ner på Urban Deli Sveavägen, tas över av Urban Deli.

Hotel With är en del av konceptet på Urban Deli Sveavägen där idén är att erbjuda en unik och levande mötesplats med kombinationen restaurang, bar, deli, matbutik, takbar och hotell.

– Hotel With har drivits på ett fantastiskt bra sätt och har väldigt nöjda gäster. Vi har sedan start samarbetat mycket nära och gästerna har uppfattat hotellet och Urban Deli som ett gemensamt koncept, vilket alltid varit avsikten. Nu är vi väldigt glada över att ta över driften av hotellet och kan utveckla konceptet och erbjudandet ytterligare för våra gäster, säger Dan Jacobson, vd Urban Deli.

Hotel With har 106 tysta och väldesignade rum under markplan där gäster kan sova skönt. Pulsen finns en trappa upp där man kan jobba, äta och dricka gott och umgås på en av Stockholms mest unika mötesplatser. Gästerna har också möjlighet att hänga på Takpark by Urban Deli som är beläget på taket på Sveavägen 44 och njuta av milsvid utsikt över Stockholm.

Hotel Withs befintliga ledning och personal följer med till Urban Deli för att säkerställa att verksamheten fortsatt levererar samma höga kvalitet vad gäller service och erbjudande.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt långsiktiga förhållande med Urban Deli, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter. De har en stor del i att Sveavägen 44 är en så omtyckt och viktig mötesplats i vår stad och tillsammans vidareutvecklar vi adressen. En adress med välkomnande vardagsrum för fler, såväl längst ner som högst upp i huset.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.