Clarion Hotel Stockholm öppnar poddstudio i SoFo

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Clarion Hotel Stockholm beläget mitt på trendiga södermalm öppnar nu Sofo-studion för alla väletablerade och nya podcastare.

Hotellet är en levande mötesplats för alla kreatörer med en atmosfär som karakteriseras av konst, musik, design, hälsa, mat- och dryck med ambitionen att vara en “hubb” för alla kreativa söderbor. Då intresset för poddar och digital konsumtion av ljud fortsätter att öka i olika plattformar är studion ett naturligt sätt att möta denna efterfrågan.

– Ett modernt hotell erbjuder väldigt mycket mer än ett hotellrum där man sover. Vi är ett öppet vardagsrum där lokalbor och resenärer kan jobba, mötas eller bara slappna av. Idag har vi många digitala nomader och mindre företag som sitter och arbetar i våra lokaler på dagarna . Eftersom lyssnandet och intresset för audio content och poddar bara fortsätter att växa, vill vi spegla utvecklingen och erbjuda möjligheten att kunna spela in detta enkelt hos oss, säger Ida-Maja Tejle, hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm har inlett ett samarbete med poddproducenten och speakerrösten Ola Ringdahl som driver audio content-byrån Nordic Noise. Han kommer coacha privatpersoner och företag som är intresserade av att börja podda eller ta sin inspelning till nästa nivå. 

– Det är ett spännande läge just nu kring kommunicerande ljud. Dels börjar poddande blir något av en folkrörelse bland privatpersoner i Sverige, men intresset bland företag att testa att producera intern- och utbildningspoddar har minst sagt börjat växa sig stort bara det senaste året, säger Ola Ringdahl.

SoFo-studion har öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll och är inredd för fyra personer och studioteknik finns på plats. Studion är öppen för bokningar från och med maj.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.