Upptäck pärlor – Östergötland och Sörmland

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Knappt en  timme från Stockholm ligger Idylliska Sund Nergården, ett hideway för vuxna där ni bor i smakfullt inredda rum eller tjusiga glampingtält och njuter av god mat, dryck, bad och en fantastisk utsikt över sjön Sillen.

www.sundnergarden.se

från Sund Nergården tar det en och en halv timme  till

Husby Säteri som bjuder på levande välbevarad slottsmiljö anno 1795 i sankt Annas skärgård och fina måltidsupplevelser med hänsyn tagen till hållbarhet och miljö.

www.husbysateri.se

från Husby Säteri gör ni lätt en avstickare på 15 minuter till

det charmiga lilla före detta trädgårdsmästeriet, Stegeborgs trädgårdshotell, bland vackra ekbackar och promenadavstånd till hamnkrog  med uteservering.

www.stegeborg.se

Från Stegeborg bara 1 timme och 15 minuter hittar ni

Högby Spa & Konferens mitt i den östgötska myllan. Här hämtas energi från 6 pooler i olika storlekar och temperatur, bastu och sköna behandlingar.

www.spa.hogbygard.se

Avsluta den här touren på

Rimforsa Strand vid sjön Åsunden , bara 50 minuter bort från Högby. Här finns en härlig strandbastu, egen brygga för båt och bad, vacker trädgård och en vänlig atmosfär med mycket omtanke om gästerna.

 www.rimforsastrand.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.