Annons
Annons

Grand Hotel satsar på vinresor i Skåne

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

“-Nya tider innebär att vi behöver skapa nya anledningar att besöka Lund” säger Maria Paulsson, VD på Grand Hotel i Lund. “-Att vi har möjlighet att göra det tillsammans med Carina Olofsson Gavelin, en av landets främsta profiler inom svenskt vin, gör det dessutom extra roligt” fortsätter Maria.

Vinresan, som förutom besök på tre skånska vingårdar samt ett bryggeri, inkluderar två övernattningar på Grand Hotel och en trerättersmeny i hotellets restaurang. Resan leds av välkända vinprofilen Carina Olofsson Gavelin och under en heldagsutflykt med chartrad buss besöks Vingården i Klagshamn, Hönsinge Hantwerksbryggeri i Klagstorp, Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård. “-Jag tycker att det är kul att bjuda på lite variation och har valt att förutom besök på tre fantastiska skånska vingårdar i denna resan även lägga till besök på ett ölbryggeri” säger Carina Olofsson Gavelin. Väl på plats på gårdarna kommer deltagande resenärer att bjudas på guidade visningar, dryckesprovningar och lunch. “-Skånska drycker är generellt på frammarsch och intresset ökar hela tiden. I dessa tider är det härligt att man inte behöver resa hela vägen till Frankrike eller Italien för att på nära håll uppleva vinproduktion” avslutar Carina. 

Just nu är två skånska vinresor inplanerade under sommaren 2020 och ytterligare information finns på hotellets hemsida.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.