Sommar på TanumStrand – med något för alla…

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Bryggcafé, ute-yoga på berget, cross fit-träning, beach club med DJ, barnklubb, lugna stunder på SPA… Listan kan göras lång! Sommarens program kör igång nu på fredag och har ett gediget utbud.
– Ja, här finns verkligen något alla. Såväl barnfamiljen som paret, båtfolket, kompisgänget och träningsentusiasten – här brukar de flesta trivas, säger Marit Bjørnland, hotelldirektör på TanumStrand.

Det råder bråda tider på TanunStrand. Redan nu till helgen kör det gedigna sommarprogrammet igång. Nu ska allt sitta och all personal på de olika avdelningarna, laddar till max.
– Bokningsläget ser bra ut och juli är som vanligt attraktivt, berättar Marit.
För barnfamiljen är möjligheterna oändliga. Barnklubben SeaClub erbjuder massa roligheter – som krabbfiske och skattjakt.
– Sen så har vi ju familjebadet Stora & Lilla Blå. Superbra och mysigt – oavsett väder, säger Marit.
För föräldrar och andra vuxna lockar SPA Horisont med lugna stunder och sköna ritualer. I SPA-shopen på bryggan kan man boka tid, få tips och droppa in på avkopplande massage.

Beach Club – nytt koncept
TanumStrands nya semesterkoncept Beach Club erbjuder en plats där du lätt kan spendera en hel dag. Skön musik från DJ:S, mat och dryck i toppklass. TanumStrands Beach Club är en skön plats att umgås på, med frisk luft, rejält med avstånd mellan borden och sköna solsängar.

Matupplevelser
Vad vore en semester utan massa god mat och dryck? På bryggcaféet kan man köpa glass, gokaffe, färska frallor och bakelser. På Beach Club serveras massa god streetfood och man kan enkelt beställa direkt via en app.
På kvällen kan man med fördel njuta av en trerättersmeny i restaurangen Latitud 58°
– En annan dag kanske man väljer att mysa ute på udden och prova våra omtyckta pizzor, säger Marit som hälsar gamla och nya gäster hjärtligt välkommen till semesterparadiset i Grebbestad.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.