Annons
Annons

Upplev Exclusive Dinner Show – En stilla jul med Anders Ekborg och gäst Gunilla Backman på Elite Hotels

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I december bjuder Elite Hotels i samarbete med MT Live in till två fantastiska kvällar med förstklassiga mat- och musikupplevelser. En stilla jul är Anders Ekborgs traditionella julkonsert som fyllt allt från kyrkor till teatrar och konserthus genom åren. I år får Anders sällskap av en av Sveriges största musikalartister, Gunilla Backman som bland annat gjorde rollen som Donna i över 500 föreställningar med Björn och Bennys succé Mamma Mia.

Anders Ekborgs julkonsert har för många blivit en självklar tradition i december. Detta är en vacker föreställning som vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra, i vacker inramning av Elite Hotels vackra festvåningar.

En stilla jul ingår i konceptet Exclusive Dinner Show där ledorden är intimt, nära och avskalat. Utöver fantastisk musik ingår en välkomponerad trerättersmeny inspirerad av julens klassiska smaker. Detta kommer bli en stämningsfull kväll fylld av fantastiska smakupplevelser och allt det som många förknippar med en äkta och traditionell jul.

En stilla jul kan upplevas på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg den 18 och 19 december och på Elite Stora Hotellet i Jönköping den 11 och 12 december. För att skapa en komplett helhetsupplevelse erbjuds alla som köpt biljetter till En stilla jul även förmånliga priser på hotellrum.

I år är som vi alla vet inget vanligt år. Elite Hotels följer noga de svenska myndigheternas rekommendationer och riktlinjer för ett Corona-anpassat event. Känn er trygga med ordentliga avstånd mellan borden, strikta rutiner för hygien och undvikande av trängsel.

Biljetterna släpps fredagen den 16 oktober kl. 10.00. Läs mer på www.elite.se/event/en-stilla-ju

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.