Annons
Annons

Grand Hotel arrangerar jazzfestival

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Musik i hela huset på Grand Hotel i Lund på Alla Helgons dag är en tradition som har pågått sedan 80-talet och under normala förhållande minglar mer än 600 gäster mellan de olika scenerna. De rådande omständigheterna gör att hotellet behövt tänka om. 

Därför kommer grandjazz 2020 istället att arrangeras som en sittande middags-show med tre olika konserter. Jazzkvällen blir på så vis mer intim än vanligt, med begränsat antal platser. Det är viktigt för hotellet att arrangemanget genomförs på ett säkert sätt, till exempel att avstånd mellan olika sällskaps bord är tillräckliga samt att flöden planeras så att köbildning minimeras. 

Årets artister är väl kända både innanför och utanför jazzvärlden. Det mest kända namnet är Viktoria Tolstoy, som kommer med sin trio och bjuder på en konsert med sång, trummor och gitarr. Dansk-amerikanska Kristin Korb både sjunger och spelar bas. Hon kompletteras denna kväll av en pianist och en trummis. Grandjazz tredje konsert ges av munspelsgeniet Filip Jers, som kvällen till ära uppträder tillsammans med Emil Ernebro på gitarr.

Evenemanget genomförs på Grand Hotel i Lund på lördag den 31:e oktober i samarbete med Musik i Syd. Ytterligare information om artisterna, priser och biljettköp finns på grandjazz.se

Sedan 1981 ägt av familjen Leif och Ann-Christin Paulsson

VD Maria Paulsson

Antal gästrum och sviter: 83

Antal mötesrum och festsalar: 9

Antal restauranger: 2

Gastronomiskt ansvariga: Martin Hansen och Erik Berne 

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.