Håll social distansering och upplev avlägsna hotell i fantastisk natur på din hemester i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hemestern är både bra för miljön, snällare mot plånboken och ger möjligheter att upptäcka Sveriges skönhet från nya perspektiv. Sverige är fullt av liv med fantastisk natur, underbara vandringsleder och magnifika berglandskap. Man behöver inte alltid åka långt för att upptäcka något nytt och exotiskt. För att ge inspiration till en minnesvärd och säker semester, delar Hotels.com®s boendeexperter några av Sveriges mest avskilda hotell med unika upplevelser långt ifrån den gråa vardagen

 Salt & Sill är Sveriges första flytande hotell och är belägen på Klädesholmen i utkanten av Sveriges sjunde största ö, Tjörn. 

Platsen erbjuder besökande en roingivande havsmiljö i kombination med förstklassig närproducerad mat och dryck. 

Salt & Sill har ljusa, moderna logier med skandinavisk design där man som gäst somnar in till ljudet av havets kluckande vågor. Flera av rummen på nedre plan har sin egen badstege, perfekt för ett privat uppfriskande morgondopp. På hotelltaken finner man ett stort soldäck med en fantastisk utsikt över fjorden och Tjörns yttre skärgård. 

Salt & Sill  är tillgängligt från 992 kr per natt¥

 Oavsett om man letar efter äventyr eller en avkopplande paus från storstaden, bjuder Treehotel på en unik och minnesvärd upplevelse i orörd norrländsk natur, 4–6 meter över marken.

Att bo bland trädtoppar i norra Sverige har aldrig varit så enkelt och bekvämt. Här blickar man ut över en roingivande natur från hotellets unika boenden ’Mirrorcube’ eller ’UFO’, med fantastisk utsikt över Luleälven.

Treehotel är tillgängligt från 2 971 SEK per natt¥.

 Copperhill Mountain Lodge är ett designhotell beläget 730 meter över havet, på toppen av Föreberget i Åre.

Med en milsvid panoramautsikt över det fantastiska landskapet, ett rikt utbud av aktiviteter och ett prisbelönt spa tillsammans med de ljusa nätterna, gör hotellet till en perfekt destination även på sommaren.  

För att få en än mer privat och säker semester kan man hyra en av Skandinaviens mest spektakulära fjällstugor. ’The Villa’ är en privat timmerstuga i lyxförpackning på 700 kvadratmeter med vidunderlig utsikt, privat kock, relaxavdelning och gym. 

Copperhill Mountain Lodge  är tillgängligt från 3 383 kr per natt¥.

¥De angivna priserna exkluderar skatter och avgifter. Angivet pris för dubbelrum (2 personer) är korrekta från och med 16. Juni 2020 och är beroende av tillgängligheten.
Källa: Hotels.com

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.