Middagsshowen Club After Dark gör entré på Vasateatern

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Dragshowföreställningen After Dark slutade med flaggan i topp 2017 med avslutningsshowen ”This is it”. Nu återuppstår After Dark i en helt ny tappning och den 4 februari, 2022 slår Club After Dark upp portarna för en middagsshow utöver det vanliga på Vasateatern, Scandic Grand Central i Stockholm. En helkväll med en aldrig tidigare skådad dragshow-fest skapad av After Dark-legenden, Christer Lindarw.

I över 40 år har After Dark skapat minnesvärda, uppseendeväckande och banbrytande dragshow-föreställningar. 2017 bestämde Christer Lindarw sig för att lägga klackskorna och After Dark på hyllan, men i en helt nyskapande middagsshow, med inspiration från New York och Paris, återvänder After Dark i ett nytt format. Club After Dark är en helhetsupplevelse på Vasateatern, där hela kvällen är ett party i sann dragshow-anda. 

–  Ingen har tagit över stafettpinnen efter att vi avslutade After Dark så då får jag väl se till att det blir av. Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen, säger Christer Lindarw.

Hela Vasateatern på Scandic Grand Central i Stockholm, har byggts om till en Moulin Rouge-inspirerande miljö och allt ifrån servis till garderob är en del av dragshow-upplevelsen. Under kvällen kommer det att bli tre storslagna akter vid middagsborden i sann After Dark-anda.

– Det känns fantastiskt att återigen få fylla Vasateatern till brädden efter mer än ett år av restriktioner för hotell- och nöjesbranschen. Att Club After Dark har valt Vasateatern och Scandic Grand Central känns jättekul och tillsammans ser vi nu fram emot ett fullt hotell med After Dark-älskande gäster och besökare, säger Stefan Sager Righetti, Hotelldirektör på Scandic Grand Central.

– Vi gör om anrika Vasateatern i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vad som helst kan hända! Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så kommer vi att skapa den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik, avslutar Christer Lindarw.

I Club After Dark kliver Christer Lindarw ner från scenen och intar i stället rollen som producent. Tillsammans med medproducenterna Mikael Jernberg och My Blomgren så har de skapat Club After Dark.

Club After Dark har premiär på Vasateatern i Stockholm den 4 februari 2022.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.