Kvix checkar in på Clarion Hotel Sign

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

KVIX som Sveriges ledande plattform för livesänd hälsa checkar nu in på Clarion Hotel Sign för att erbjuda skräddarsydda ledarledda wellnessklasser på rummet. Nu kan du som hotellgäst välja mellan att inspireras av svettiga träningspass, föreläsningar eller nama-stanna-på rummet.

I samarbete med Clarion Hotel Sign erbjuder Kvix skräddarsydda yoga- och träningspass för att du ska få slappna av eller svettas på rummet. Allt för att du som gäst inte ska behöva ett enda skäl att lämna ditt krypin.

– Vi är stolta över samarbetet med Clarion Hotel Sign, säger Vlora Ramadani, marknadschef på KVIX.
– Jag har rest mycket i mitt arbete och har alltid fått ett personligt och omvårdande bemötande när jag bott på Clarion Hotel Sign. Vi delar samma inställning till service och vad som bör inkluderas i ett helhetskoncept som skapar välmående hela vägen – från incheckningen i receptionen till roomservice, spa och wellness på rummet. Man gör det mesta och det bästa av sin hotellvistelse helt enkelt.

Som gäst på Clarion Hotel Sign får du nu vid incheckningen ett kort med en QR-kod som leder dig till ett handplockat utbud på Kvix plattform som är anpassat för begränsade ytor.

Ett fåtal klick leder dig till medlemskap och det handplockade utbudet för Clarion Hotel Signs gäster samt till hela Kvix utbud av livesändningar, som är gratis med ett medlemskap på Kvix. Ett brett utbud av ca 80 sändningar per vecka.

– Vi har innovativa visioner och i vårt framåtskridande tänk vill vi gärna testa nya idéer. Det känns därför helt rätt i tiden med den här typen av tjänster som underlättar människors livspussel. KVIX produkt är helt i linje med hur vi själva ser på komfort och helhetshälsa, säger Cecilia Flodin, Head of Marketing Nordic Choice Hotel Operations.

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.