Annons
Annons

Julbord med ett grönare tänk av Sandra Mastio

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Malmökocken och vinnaren av Sveriges Mästerkock 2015, Sandra Mastio, dukar upp för julbord på Quality Hotel View i december.Med hjärtat i Malmö och passionerad kärlek till maten arbetar Sandra med stora smaker, massor av grönt och rejält med kärlek.

Årets julbord på Quality Hotel View kommer vara baserat på lokala råvaror i säsong. Det blir ett julbord med såväl klassiska smaker som ett urval av Sandra Mastios bästa och mest njutbara julkreationer.

Att få njuta av ett julbord fyllt av godsaker i en härlig miljö med gott sällskap är något av det bästa som finns. För mig är mat njutning och jag har till detta julbord hämtat inspiration mycket från min svärmors italienska bord men även i de klassiska julsmakerna och blandat ihop det med de finaste råvaror säsongen kan erbjuda! Här finns något för alla, noga utvalt för att maximera upplevelsen. Grönt, smakrikt, stora smaker!“, säger Sandra Mastio.

Quality Hotel View har tidigare år haft mer traditionella julbord men vill i år tänka nytt och med ett större fokus på både miljö och nya läckra smaker. Sandra som blev välkänd genom att vinna titeln Sveriges Mästerkock har även nyligen öppnat en restaurang i Limhamn där fokus ligger på kvalitet och att hålla det gröna i centrum.

Köttbullen och sillen är absolut med och en lika god växtbaserad sådan, inte som ett alternativ utan som ett komplement. För mig är vegetarisk mat aldrig ett alternativ utan en självklarhet. Dock kan jag inte vara utan julskinkan, och inte heller gröten! Ett julbord med mina smaker lämnar utrymme för det klassiska, i en fräsch och otroligt tillfredsställande nytänkande inramning! Ingen ska lämna mitt bord hungrig“, skrattar Sandra Mastio.

Hotellet ser mycket fram emot att välkomna sina gästerna till årets julbord i Brasserie X som startar torsdag 12 december.

Att Sandra Mastio ska sätta sin touch på vårt julbord i år ser vi väldigt mycket fram emot. Hennes inriktning på lokala råvaror och mer gröna alternativ inspirerar verkligen och går i hand med vår matfilosofi. Då julmat kan ibland kännas tung vi ville i år lägga en något annorlunda prägel på vårt julbord och att då få in Sandras nytänkande och kreativitet i maten ska bli fantastiskt spännande“, menar Jenny Pieplow Benestam, Hotelldirektör.

 

Boka ditt julbord nu – www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/malmo/quality-hotel-view/om-hotellet/julbord/

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.