Annons
Annons

Nordic Choice Hotels fick både gäster och anställda att svettas

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Under september höjde Nordic Choice Hotels pulsen på både gäster och anställda. För varje halvtimme medarbetarna eller hotellens gäster tränade, skänkte hotellkoncernen 15 kronor till UNICEFs arbete mot barntrafficking i Asien, vilket resulterade i en donation på totalt 1,5 miljoner kronor.

Initiativet “Puls for UNICEF” genomfördes första gången 2016 och är ett av flera initiativ som är knutet till Nordic Choice Hotels fleråriga samarbete med UNICEF. Målet med samarbetet är att bidra till att barn ska få en trygg natts sömn oavsett var i världen de befinner sig. Aktiviteten genomförs årligen på samtliga Nordic Choice-hotell i Norden och Baltikum och pågår under fyra veckor. I år gick “Puls for UNICEF” av stapeln mellan den 2 och 29 september.

– Det är fantastiskt att se vilket engagemang ”Puls for UNICEF” skapar hos både våra gäster och anställda. I år deltog över 4 200 anställda vilket är fler än någonsin. Vi är otroligt stolta och glada att så många valde att delta i initiativet och att våra gäster uppskattar det vi gör och själva vill vara med och engagera sig. Med “Puls for UNICEF” erbjuder vi både gäster och anställda en arena för att hjälpa barn som utsätts för människohandel att få en bättre framtid, samtidigt som de gör något bra för sin egen hälsa. Tack vare våra gäster och anställda har 38 000 barn fått en trygg natts sömn, säger Torgeir Silseth, koncernchef för Nordic Choice Hotels.

Totalt resulterade årets ”Puls for UNICEF” i en donation på över 1,6 miljoner kronor till UNICEF. Dessutom deltog fler gäster än någonsin tidigare med sammanlagt 26 000 träningstillfällen under perioden. Några hotell erbjöd dessutom extra träning utöver det vanliga, såsom en 24-timmar lång spinning-session där gäster och anställda fick turas om att hålla igång en spinning-cykel under ett dygn, trapplopp och plogging där deltagarna joggade samtidigt som de plockade skräp.

Sedan samarbetet med UNICEF startade för mer än tio år sedan har Nordic Choice Hotels donerat över 30 miljoner kronor.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.