Annons
Annons

Breakfast for Doers – En serie frukostföreläsningar om ledarskap inom hotell och restaurang

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Idag introducerades det nya föreläsningskonceptet Breakfast for Doers på Clarion Hotel Stockholm där hotellet vill bjuda in till inspirerande samtal med moderna ledare inom hotell och restaurangbranschen. Först ut var Clarion Hotel Stockholms nytillträdde VD Ida-Maja Tejle som delade med sig om den långa vägen till hotellets högsta chefsposition och hur man balanserar karriär och privatliv.

– Med denna serie föreläsningar vill vi visa att vägen mot ett ledarskap och en framstående chefsposition kan se väldigt olika ut. Vi vill att alla skall lämna föreläsningen med känslan att detta är något som alla kan åstadkomma och vi värnar om en samtalsmiljö där alla skall våga ställa frågor, säger moderator Frida Berglund

Ida-Maja Tejle tog över posten som hotellets VD 1 oktober och har varit verksam inom Nordic Choice koncernen i 11 år. Senast kommer hon ifrån positionen som Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm.
I sin föreläsning betonade Ida-Maja Tejle vikten av att inte ha för bråttom på vägen mot en chefsposition och att se till att njuta av arbetet under resan dit. Vikten av att vara en lagspelare i en stor koncern och att sätta ett tydligt mål för balansen mellan karriär och privatliv var en annan viktig punkt i samtalet.

Nästa Breakfast for Doers är bokad till 4 november och vem nästa föreläsare blir väljer hotellet att hålla hemligt tills det att eventet släpps på facebook 14 oktober.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.